Bel ons 0416382638

Industial Styling

Industrial Living

Industrial stryling presenteert u de Desso-Targett Industrial Living:

De mooiste vloeren

5edca1622eLaat jouw stijl tot leven komen met de vloeren van Desso en Tarkett. In vijf uiteenlopende stijlen vind je de meest sfeervolle en mooie vloeren.

Een strak lijnenspel en ruimtelijk gevoel voor een Modern Minimal woonstijl zet je neer met lange stroken laminaat. Houd je van moderne elementen, maar geniet je minstens zoveel van een klassieke houten vloer? Ga dan voor een tijdloos New Classic interieur.

Liever Naturel? Creëer een rustgevende sfeer dankzij duurzaam Premium Vinyl met houtreliëf. Niet van echt hout te onderscheiden en perfect voor Natural Living sferen. De tegenhanger hiervan is het energieke Happy Young. Hier past bijvoorbeeld een kleurrijk kamerbreed tapijt. Of creëer contrasten door te variëren met een donkere linoleumvloer en zware materialen voor een Industrial Living look en feel.

Gaaf en gedurfd. Dát is kenmerkend Industrial Living. De robuuste wanden en de vloeren zijn op zichzelf al iconisch. Beton, glas en metalen zijn materialen die je overal laat terugkomen. 

Doorleefde objecten worden gebruikt als geweldige woonaccessoires. Een stoere legerkist of een oude archiefkast krijgt in dit interieur een tweede leven. In de basis zie je in dit interieur veel zwart-wit. Daarin komen allerlei tinten grijs, blauw en bruin mooi tot hun recht. Voor de aankleding werk je met zwaardere materialen: leer, denim en onbehandeld ruw hout.